Închiriere ambarcațiuni, cu barcagiu autorizat.

Închiriază o barcă pentru pescuit, transfer în Deltă, excursii în Delta Dunării.

Curse rapide Tur

Chilia Veche-Pardina-Tulcea orele 7:30 - 15:00 Luni - Sâmbătă .
Duminică plecare din Chilia Veche ora 09:00 - 15:00

( Ponton îmbaracre Peco Star 2000 )

Curse rapide Retur

Tulcea-Pardina-Chilia Veche orele 12:30 - 17:00 Luni - Sâmbătă.
Duminică plecare din Tulcea ora
12:30 - 17:00 .
( Ponton îmbarcare Casa Sindicatelor )

Rezervă: 0755.648.937

Închirieri ambarcațiuni de o jumătate de zi, zilnic sau săptămânal, gama noastră de opțiuni de închiriere ambarcațiuni include un barcagiu autorizat care cunoaște bine Delta Dunării, canalele, locuri de pescuit.Trc Trans pune la dispoziție pentru închiriere bărci de 12, 8, 6 persoane cu plecări de pe faleză Tulcea, Ponton îmbarcare Casa Sindicatelor.

Negociem prețurile în funcție de necesitate, nr. de persoane și locul unde doriți sa va deplasați în Delta Dunării.

Ia-ti familia, prietenii, faceți o excursie cu băieții sau fetele, petrecerile burlacilor / burlacilor sau evenimente corporative de neuitat în Delta Dunării. De asemenea, suntem aproape de Mare și putem face și ieșiri pe Mare în zona Sulina.

Debarcaderul nostru se află în Tulcea pe faleză, Ponton îmbarcare Casa Sindicatelor unde vă așteptăm să stabilim împreuna următoarea destinație aleasă de tine, ce mai aștepți, mergi intr-o aventură !

 

Vizitează Delta Dunării !

Un tinut exotic, unde daca ai ocazia poti vedea peste 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste,11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 341 de specii de pasari si 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii. Si sa nu uitam ca in apele sale traiesc 133 de specii de pesti, ce constituie o sursa importanta de hrana pentru pasari si mamifere acvatice precum si o importanta resursa stiintifica si economica, peisaje inedite care iti taie rasuflarea, locuri parca uitate de timp, o liniste deosebită care te va convinge sa revii cu plâcere în Delta Dunării.

Urmărește Trc Trans

O aventură îți deschide orizonturile și te pune față în față cu noi experiențe.

Faleză Tulcea, Ponton îmbarcare Casa Sindicatelor

Despre noi

Din dorința de a oferi servicii de transport în Delta Dunării cu ambaracțiuni de mare viteză am înființat TRC Trans care ofertă ambaracțiuni de închiriat cu barcagiu și transport pe ruta Chilia-Tulcea si retur cu ambarcațiuni de 12 pers, 8 pers,6 pers, dotate cu sistem de incalzire webasto.